trainen

Flexibel Trainen: Past perfect in jouw drukke leven

We kennen het allemaal: het gevoel dat er te weinig uren in de dag zitten. Werk, gezin, sociale verplichtingen – het vliegt allemaal voorbij. En dan moet je ook nog eens tijd vinden om te trainen? Vaak belandt sporten dan als eerste op de to-do lijst die sneuvelt.

Maar wat als we je vertellen dat trainen wél past in jouw drukke leven? Met personal fitness training geniet je van flexibiliteit en kun je trainen wanneer en waar het jou uitkomt.

Geen excuses meer

De grootste drempel voor veel mensen om te beginnen met sporten is de tijd. We denken dat we urenlang naar de sportschool moeten, of dat we vastzitten aan vaste groepslessen. Maar met personal fitness training is dat verleden tijd.

Onze trainers werken met jou samen om een trainingsplan op te stellen dat past bij jouw schema en jouw doelen. Trainen in de ochtend voordat je naar werk gaat? In de lunchpauze? Of liever ’s avonds thuis? Het kan allemaal.

Trainen op locatie

Heb je echt geen tijd om naar de sportschool te gaan? Geen probleem! We bieden ook de mogelijkheid om te trainen op locatie, bij jou thuis of op kantoor. Zo bespaar je kostbare reistijd en kun je trainen in een vertrouwde omgeving.

Tips van onze trainers

Onze trainers weten als geen ander hoe je trainingen kunt integreren in je dagelijkse routine, zelfs met een hectisch schema. Hierbij een paar tips:

  • Plan je trainingen in zoals je afspraken zou inplannen. Maak er een vaste prioriteit van in je agenda en houd je hieraan.
  • Maak gebruik van vroege ochtend- of avonduren. Zo begin je de dag energiek of sluit je de dag voldaan af.
  • Train in je lunchpauze. Een half uurtje bewegen kan wonderen doen voor je focus en energieniveau in de middag.
  • Combineer je training met andere activiteiten. Ga je boodschappen doen? Neem de trap in plaats van de lift. Ga je met de kinderen naar het park? Doe een paar oefeningen terwijl ze spelen.
  • Maak er een gezinsuitje van. Ga samen met je partner of gezin naar de sportschool of maak een wandeling in de natuur.

Train slim, niet langer

Met personal fitness training hoef je niet urenlang te trainen om resultaat te behalen. We focussen op effectieve oefeningen die je in een korte tijd kunt uitvoeren. Zo haal je het maximale uit je trainingstijd, ongeacht hoe druk je schema ook is.

Klaar om te beginnen?

Neem contact met Kaizen Gym op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We bespreken graag jouw wensen en doelen en stellen een trainingsplan op dat perfect past in jouw leven.